Sílvia Requena.

Sóc una advocada defensora dels drets i garanties dels ciutadans i dels pobles, que, des de la més estricta de les independències econòmiques i institucionals, pertanyo a la direcció de Convergents per lleialtat a unes persones i a un projecte que lluita i treballa pels mateixos objectius que Convergència Democràtica de Catalunya, partit del que som hereus.

 
més sobre mi

Sílvia Requena, advocada

En els millors anys de la vida «viscuda» i parafrassejant Dante, decideixo abandonar el purgatori i em dirigeixo cap al cel. Sóc advocada exercent, professora de Dret i dirigent política. Ho faig perquè és el que m’agrada i perquè crec que, en totes tres àrees, tinc habilitats. Sóc emprenedora i directiva.
Experiència de 20 anys en Dret Contenciós-Administratiu. Experta en jurisdicció comptable, Dret local, Dret del Medi ambient, protecció jurisdiccional de Drets Fonamentals, i Dret de la Funció pública.
M’aplico la doctrina de Churchill: «canviar és millorar. I canviar sovint, et perfecciona». Per això, també sóc consultora en igualtat de gènere dins les organitzacions.

més sobre mi

   Les meves àrees d’expertesa

Dret humans

Sílvia Requena té una dilatada trajectòria en la defensa dels drets civils i la igualtat de gènere. “Valenta, passional, eficaç, resolutiva”, així la defineixen les persones del seu entorn.

llegir més _

Docència

En el camp de la docència és professora d’Ètica Jurídica, teoria del Dret i Dret Públic de Catalunya de la Facultat de Dret de la Universitat Internacional de Catalunya

llegir més _

Activista social

Des de ben jove, he participat, integrat o liderat i impulsar un nombre important de projectes associatius

llegir més _

 

 

PROFESSIONAL

L’any 2003, vaig fundar el meu bufet d’advocats a la ciutat de Barcelona. Es diu Requena Bufet d’advocats i avui és una firma integrada per diversos companys i companyes amb diferents especialitats del Dret. Vaig anar orientant la meva dedicació al Dret de família, al dret de l’empresa familiar, i vaig especialitzar-me en Dret processal civil i contenciós-administratiu.

> Diplomada en Estudis Avançats en Dret per la UIC

> Licenciatura en Disciplina académica per la UIC

saber-ne més

Assessorament jurídic multidisciplinar.

 

Oriento, assessoro, medio i defenso els meus clients enfront de problemes amb altres persones o institucions, públiques i privades.

Sóc advocada exercent des del 2004 i estic especialitzada en Família, empresa i Dret públic.

He exercit la professió davant la Sala Tercera del Tribunal Suprem sobre l’aplicació de l’art. 155CE a les institucions catalanes.

Gaudeixo molt escrivint i miro de participar, sempre que puc, en fòrums de debat i d’opinió. Actualment, col·laboro al programa “Aquí, amb Josep Cuní” de l’emissora Ser Catalunya.

Sóc fundadora de:

REQUENA BUFET D’ADVOCATSSCPP, un equip d’advocats i advocades especialitzats en Compravenda d’empreses, cerca de socis, estudis de rendibilitat i viabilitat i més

Fundadora de interpartes Una empresa de consultoria i auditoria especialitzada en igualtat de gènere.